Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Καταγγελία ΕΑΑΚ Κομοτηνής ενάντια στην καταστολή σε βάρος μελών της ΑΡΕΝ

Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Υπουργός Ναυτιλίας και ''προστασίας του εφοπλιστικού Κεφαλαίου'' συνεχίζει να μη μας ξαφνιάζει! Ο Υπουργός της Κυβέρνησης που εξελέγη υπό το σύνθημα της ''ανακατάληψης των πόλεων'' από τους ''βρομερούς λαθρομετανάστες'', ο άνθρωπος που με φτηνιάρικους λεονταρισμούς κήρυττε ''πόλεμο ενάντιά τους στο Αιγαίο'' και εν τέλει τον έκανε πραγματικότητα με την πνιγμό 12 κυνηγημένων προσφύγων έπειτα από βίαια επαναπροώθηση από το Λιμενικό,σήμερα,εντόπισε και τον εσωτερικό εχθρό.

Μέλη της Αριστερής Ενότητας δέχθηκαν θρασύδειλη και αποκρουστική επίθεση από τις αστυνομικές δυνάμεις την ώρα που προέβαιναν σε παράσταση διαμαρτυρίες στο πολιτικό του γραφείο. Το έργο της κυβέρνησης συνέχισαν την επόμενη μέρα μέλη της κυβερνητικής παράταξης της ΔΑΠ που τραμπούκισαν μέλη της ΑΡΕΝ σε διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου Μηχανολόγων Μηχανικών κατά την άρνησή τους να καταδικάσουν τις πρακτικές της κυβέρνησης τους.

Η ΕΑΑΚ Κομοτηνής καταδικάζει την κρατική καταστολή και την προσπάθεια Κυβέρνησης - ΕΕ να ποινικοποιήσουν κάθε προσπάθεια αντίστασης και αγώνα ενάντια στην σύγχρονη κοινωνική βαρβαρότητα που βιώνουμε. Την ίδια στιγμή μάλιστα που αφήνουν ελεύθερους τους φασίστες ν' αλωνίζουν και να τρομοκρατούν (βλ. επίθεση στο στέκι Ρεσάλτο)

Στο σύγχρονο ολοκληρωτισμό το οργανωμένο λαϊκό θα ορθώσει το ανάστημά του! Ήρθε η ώρα να σπάσουμε τις αλυσίδες Κυβέρνησης - ΕΕ - Κεφαλαίου που με τις αντιλαϊκές πολιτικές τους σπέρνουν την εξαθλίωση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου