Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Το ΦΙΔΙ ήδη δαγκώνει. ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ !

-->
Το ΦΙΔΙ ήδη δαγκώνει. ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ !

''Ο περιφερόμενος θίασος της Χρυσής Αυγής σήμερα στην πόλη μας''. Οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής ξεκίνησαν τουρνέ στην Θράκη εγκαινιάζοντας με τη συνοδεία βουλευτών τους γραφεία σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη. Ας δούμε όμως λίγο ποιο είναι στην πραγματικότητα αυτό το ''αντισυστημικό'', ''φιλλεληνικό'' , ''αδιάφθορο'' κόμμα.

'' Η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται τους 'Ελληνες''
Στην πραγματικότητα η Χρυσή Αυγή επιθυμεί οι Έλληνες να παίρνουν μεροκάματα των 15 – 18 ευρώ κάτω δηλαδή από τις συμβάσεις που έχουν υπογράψει αρκετά σωματεία, πολύ κάτω από τις διεκδικήσεις του λαού. Είναι ενάντια σε κάθε απεργία και κινητοποίηση εργαζομένων. Χαρακτηριστικό είναι το πρόσφατο παράδειγμα της κατάληψης των εργαζομένων καθαριότητας στο Α.Π.Θ. (όπου είχαν απολυθεί 300 εργαζόμενοι) την οποία διέλυσαν οι αστυνομικές δυνάμεις. Η ανακοίνωση της Χ.Α για το ζήτημα έλεγε ότι τα ματ έπρεπε να χουν μπεί από την αρχή και να χουν διαλύσει την κινητοποίηση των εργαζομένων. Ίδια στάση έχει κρατήσει η ναζιστική οργάνωση σε κάθε απεργία παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος της κυβέρνησης και των εργοδοτών και μη συμμετέχοντας σε καμία κινητοποίηση ενάντια στο Μνημόνιο, της Κυβέρνησης και της Τρόικας, όλων αυτών που ισοπεδώνουν το βιωτικό επίπεδο εργαζομένων, νεολαίας και συνταξιούχων.

''Η Χρυσή Αυγή είναι ενάντια στο σύστημα''
Η Χ.Α τάχθηκε ενάντια στη φορολόγηση των εφοπλιστών, υπέρ του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας (βλ. ΑΤΕ, Δωδώνη, ΟΣΕ κ.λ.π.) και ενάντια σε οποιαδήποτε πρόταση φορολόγησης των μεγάλων επιχειρήσεων. Αντίθετα στρέφεται εναντίον του πιο αδύναμου κομματιού της εργατικής τάξης, των μεταναστών, προτείνοντας τον διωγμό των μεταναστών από τις επιχειρήσεις και την πρόσληψη Ελλήνων με μισθούς ίδιους ή και κατώτερους των μεταναστών. Την ίδια στιγμή η πλεiοψηφία των μελών της Χ.Α αποτελείται από άτομα της νύχτας και του υποκόσμου που εμπλέκονται σε επιχειρήσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος, είναι ιδιοκτήτες ροζ ξενοδοχείων (όπως ο ίδιος ο γραμματέας της ο Μιχαλολιάκος), κατηγορούνται για φοροδιαφυγή, σπεύδουν, χέρι-χέρι με την αστυνομία, να διαλύσουν συγκεντρώσεις και χρηματοδοτούνται από το Κράτος και τις μυστικές υπηρεσίες του.

''Η Χρυσή Αυγή θέλει απλά να διώξει τους μετανάστες''
Πέρα από το γεγονός ότι οι μετανάστες σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν αιτία της κρίσης και της ανεργίας και ότι η υπερπληθώρα μεταναστών οφείλεται στο ότι η Ελλάδα έχει υπογράψει την συμφωνία ''Δουβλίνο 2'' και ότι συμμετέχει στους πολέμους του ΝΑΤΟ που εξαθλιώνουν τις χώρες προέλευσης τους, η Χ.Α στρέφεται ξεκάθαρα εναντίον ομοφυλοφίλων, αριστερών και εν τέλει οποιασδήποτε δυνατότητας ελευθερίας της έκφρασης. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της επίθεσης Χρυσαυγιτών στο θέατρο ''Χυτήριο'' ,ε αφορμή μια θεατρική παράσταση την οποία δεν ενέκριναν καθώς και οι επιθέσεις σε μέλη και σε προεκλογικά περίπτερα κομμάτων και οργανώσεων κατά την προεκλογική περίοδο.

Σε μια περίοδο που κράτος και Χρυσή Αυγή δουλεύουνε μαζί για να εξαθλιώσουν τους εργαζόμενους και να τους διχάσουν, είναι σημαντικό να δοθεί και στην Κομοτηνή το μύνημα “Ποτέ ξανά Φασισμός”. Είναι ζωτικής σημασίας να μην αφήσουμε να κυριαρχήσει η μαυρίλα και το μίσος στις ζωές μας. Να αντιληφθούμε ότι ο πραγματικός εχθρός δεν είναι οι μετανάστες που αποτελούν το πιο ευάλωτο κομμάτι της εργατικής τάξης αλλά η Κυβέρνηση, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το Δ.Ν.Τ. Που ληστεύουν καθημερινά τις ζωές μας, χέρι-χέρι με τους ιεροκήρυκες του μίσους και της διχόνοιας της Χρυσής Αυγής. Σήμερα πρέπει να δείξουμε βγαίνοντας μαζικά στους δρόμους ότι οι σύγχρονοι οπαδοί του Χίτλερ δεν χωράνε στη χώρα που αντιστάθηκε στο Ναζισμό πληρώνοντας βαρύτατο φόρο αίματος.

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ 4 Μ.Μ ΣΤΗΝ Π. ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου